Stopy
Anotace: Takové píšu nejradši :) Proč se jmenuje STOPY? Název nesouvisí s básničkou, ale snad ho najdete :)
Pláží láska prochází
Nemá zábran a pout
Sladký sen do víček vchází
Vem můj poslední soud.
Můžeš vzít si ji z dlaní
Z těch, které tak ráda máš
Ty dlaně, to je celý svět
Tím snad i rosu protkáš.
Už přichází ten sen
Co k snídani má být
Sedím tu, jenom já a prázdný byt.
Tak pojď se mnou už ven
Stopy zanech ve mě
Pojď si hrát, zrcadlíš se snům.
Snídáš sama a já sám
Naše pláž je smyšlená
Ty jsi sic na duši balzám
Ale snad i namyšlená...
Už přichází ten sen
Co k snídani má být
Sedím tu, jenom já a prázdný byt.
Tak pojď se mnou už ven
Stopy zanech ve mě
Pojď si hrát, zrcadlíš se snům.
Přečteno 459x
Tipy 14
Poslední tipující: Nussichoco, poetická ilona, DNA, Kars, harmony, Danik, Mbonita, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)