Sowa
Anotace: ...věnováno Sowičce...děkuji za těch pár měsíců.
vídám krásné tváře,hezká prsa a dlouhé nohy,
vídám tupé mozky,prázdné duše a skvělé lháře,
slýchám řeči o lásce, ale jsou to jenom prázdná slova,
a pak jednou v noci,tiše,přiletěla Sowa.
Koukl jsem se na ni zběžně,tvářila se zcela běžně
a pak mi do ouška zašeptala něžně:já jsem jiná, zkus si na to zvyknout,
já mám srdce,já mám duši a to málokdo z vás tuší,
mě nemůžeš jen tak svlíknout.
A mě napadlo jen jedno slovo-vlastně tři-
miluju tě Sowo.
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Makula, Teekanne
Komentáře (2)
Komentujících (2)