Záře
Když stín světa svou síť spřádá
a mé nohy v ní zachytává
vzpomenu si jak se směješ
když z mých dlaní lásku bereš
A v srdce mé mi tu svou vracíš
Říkáš: "Tu nikdy neztratíš"
Vím že můj sen neuvadá
a vím že bude navždy pravá
A když tma na mou hlavu padá
Cítím stále jak máš ráda
když si při polibku předeš
Na tmu křičíš: "JEDEŠ! JEDEŠ!"
Dál za ruku mě nocí vedeš
něžně jak jen Ty to svedeš
Jsi Slunce které nezapadá
a navždy budeš moje drahá
Přečteno 413x
Tipy 15
Poslední tipující: carodejka, P.P.S., ilona, susana načeva, PANGÁSIUS, Sigurd II., harmony, WAYWARD, Maura
Komentáře (2)
Komentujících (2)