Paprsek lásky
Anotace: Milovat je býti sobcem, protže tě chci jen pro sebe....
Oči své zavírám,
abych viděl lásku svou
vůně tvého těla
krásný pohled do očí,
sním ve dne,
o bíle víle,
hlava se mi z tebe točí.
Stále dokola mé srdce volá
tvé jméno.
Jsi světlo mého dne
jsi voda na poušti
jsi oheň v mé duši
jsi krásná a moc ti to sluší.
Přečteno 717x
Tipy 28
Poslední tipující: Černý cigán z, Lissa, Kutinečka, BArBArKO, anatantal, B.a.r.b.a.r, Lucije, Holis, zelená víla, Lioness, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)