Vděčnost
Za Tvá kaštánková očka, do kterých se tak ráda dívám,
za Tvůj milý úsměv, který mi věnuješ,
za Tvou něhu, kterou si tak ráda vychutnám,
za dotyk Tvých rukou,
za Tvou velkou lásku
a hlavně za Tebe bych dala i život.
Můj motýlku, ležím v postýlce,budu spát.
Ty však brzy mne následuj,
ať můžeš odpočívat.
Ať Tě sen zavede do jiného světa.
Hezky spinkej, Princi můj.
Komentáře (0)