Ty a má naděje
Anotace: ...už jsem s tím trapná, ale nemůžu si pomoci
Čas běží, avšak nic se neděje,
žádná změna
Zůstává jen naděje
Tiše sleduji tvoje kroky
...den co den...
Bude to trvat roky,
nebo jen jeden?
Vločka s vločkou splývá
Jiná se na tě dívá
Právě s ní jdeš ruku v ruce,
líbáš ji a usmíváš se
Sedíš vedle mě
a přitom jsi tak daleko
Nemůžu tě obejmout,
jsem z toho naměkko
Hvězdy na nebi!
Dejte mi znamení
Nevím co dělat
To nemá řešení
Měla bych zapomenout
a tu naději zabít
Krutou pravdu přijmout
a lásku k tobě pohřbít
Dovedu to? Snad.
Jen stále doufám,
že uslyším tvé: "Mám tě rád."
Komentáře (1)
Komentujících (1)