Půlměsíc a hvězda
Vyšel si půlměsíc zářivý,
pyšně tak oblohou kráčí.
Stříbrný, tak tajemný,mámivý,
v jezeře obraz svůj smáčí.
Jediná hvězda, ta půlnoční,
tak by milovat chtěla!
Kde láska se skrývá, kdo to ví?
Srdce však hvězdička nemá.
Až nový den klíči odemkne oblohu,
hvězda i měsíc se ztratí.
Pro tebe snad dospat noc nemohu,
jak já láskou se trápí.
Přečteno 837x
Tipy 18
Poslední tipující: strawbery, Bíša, Zefi, labuť, Holis, WhiteSkull, enigman, hašlerka, Květka Š., carodejka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)