Anotace: Tuhle básenku jsem napísala, když jsem včera před spaním myslela na jednoho chalana...asi poznáte co k němu cítím...=o)
kdyby si na tm trosku zapracovala,tak by to mohlo byt lepsi..některé rýmy mi v tehle i nasledujici basence nesedi..jinak láska to je věc..hoj Nata 8-)
29.11.2005 10:48:00 | Natalie Kolářová