Dobrou noc
Až půjdeš dneska spát,
nech si něco hezkého zdát,
nech si zdát o čem jen sníš,
třeba ze svých snů něco pochopíš.
Že někdo si Tě chová v srdci svém,
že nikomu Tě nedá,
že miluje Tvá rozespalá očka
a že se Tě nemůže dočkat.
Dobrou noc Davídku
Přečteno 487x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)