Martine...
Anotace: tahle básnička už je trochu starší...
Martine, jsi pro mě vším,
proč neslyšíš mé volání?
Martine, jen o tobě sním,
proč u tebe nemám zastání?
Martine, miluju tvé doteky,
proč se mě nedotýkáš?
Martine chci na rtech cítit tvé polibky,
proč víc si mě nevšímáš?
Komentáře (2)
Komentujících (2)