Černá křídla havraní
Anotace: Jedna letní do zimy
Letní noci na Moravě
ty vrací se mi
ve vzpomínkách neustále
To jak tma
senem provoněná
snášela svá
černá křídla havraní
na ztichlou rovnou krajinu
a na nebi měsíc
vládu nad nocí převzal,
aby hrál svým
světlem jemně okrovým
mistrovsky tajemnou
hru stínovou
Co obrazotvornost
dohání až kamsi
k fantaskním
Dalího obrazům
Komentáře (6)
Komentujících (6)