Odhozená láska
Jsem ohlodaná kost
ty máš maso mezi zuby
jsem tichý splín
odhozené a vymačkané tuby
schovávám se
v pronajatých sejfech
nikdo neplatí nájemné
ladíš nenávist
ve svých grimasách
tak to je vzájemné
vypovídáš nikdy
nesepsané smlouvy
účtuješ bez licence
lžeš do tisku
mého ksichtu
bez náznaku ruměnce
tvá slova
bijci mého rozumu
jako bych …
… uchem rodil
stojím před
tříděným odpadem
a přemýšlím …
… kam bych tě hodil
Přečteno 501x
Tipy 29
Poslední tipující: l'âme, Mácha, G.P., Žqáry, vapiti, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Mbonita, JardaCH, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)