V opratích
Strádám Tvou nepřítomností
točím se v závrati
jsi mojí mocností
jsem kůň v Tvých opratích.
Nechtěj mě uhonit
nechtěj mě tlouct
chci Tě jen uprosit
snad mám tu moc.
Žádost je touha má
zžírám své představy
tak nebuď lakomá
zkus mě i pochválit.
Snad oheň rozhoří
city v Tvém srdci
jsem jako na moři
vlnami zbitý.
Nenech mě utopit
ve smutku dennosti
snaž se mě pochopit
i s mými starostmi.
Přečteno 344x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, Churry, Bíša, hanele m., isisleo, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)