V mlze
Tvá chůze
ztracená v mlze
na ústech
svádí mě drze
vůní
chladivých rán
že jsem byl s Tebou
...sám
možná mým oči uvěří
kapky
tvé lásky u dveří
možná
rtěnka s obtiskem úst
možná
nemám rád půst
možná
tvá touha
tam kdesi venku
otvírá smutku
sklenku
a ve mně
zas protržená hráz
že chybí mi tvůj mráz
Přečteno 422x
Tipy 42
Poslední tipující: Woski, Quigleika, poustevník Jirka, Dota Slunská, Holis, Myrja, losberundos, Mbonita, hezule, Zefi, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)