Torj
Vůni krásy
nepopíšu
miluju tě
neřeknu
Do tvé hlavy
nevidím
To co cítím
necítíš
Telefon svůj
neslyším
(nemůžu slyšet)
I když chci
nezavolám
Barevné tělo už
nepohladím
ne
K vůni krásy
nečichnu
Studená ústa
neochutnám
Blízkost
nepocítím
...
NE! NE! NE!
už k tobě
netíhnu......
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: Zpátky, hašlerka, enigman, labuť, WAYWARD, WhiteSkull, sveřep
Komentáře (1)
Komentujících (1)