Miluji jen Tebe....
Anotace: Prostě všechno je to o lásce.....
Dejte mi pod nohy slunce i nebe, já řeknu krásný, chci jenom Tebe. Přineste mi pod nohy třeba i polární zář, já řeknu milý, jinou mám rád. A i kdyby na světě tisíckrát krásnější byla, pro mě tu není žádná už jiná... Miluju Tě.
Přečteno 710x
Tipy 2
Poslední tipující: Makula, Zlatičko
Komentáře (0)