Má krev
Má krev
ve mně se bouří
ztracený v Tobě
a popelavém kouři
do očí
stáhni mne
nech mi tvůj obraz
červená
chystá zas podraz
láska
nechtěných měsíců
naděje
pohaslých tisíců
záblesk
kolaps a nekončící díra
k čemu je snílkům
…víra
mám ještě
nadějí trochu
do černé
vtisknout svou stopu
odejít
klopýtat
a dokud budeš ve mně
vzpomínat
že všechno není černé
má krev
od srdce k nebytí
možná
naposled rozsvítí
nebe
zábleskem světla
za ruku vezmi mne
dokud je teplá
…prosím
Přečteno 481x
Tipy 36
Poslední tipující: Quigleika, poustevník Jirka, Bíša, carodejka, Holis, hašlerka, Květka Š., losberundos, Mbonita, janewe, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)