Nesmělí
Dlouho žili, dlouho byli,
kolem sebe chodili.
Aniž se kdy pozdravili,
aniž se kdy sblížili.
Možná, že tak žijí dosud
bez lásky a veselí.
Podivný to mají osud,
jsou to lidé nesmělí.
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, WAYWARD, stravla
Komentáře (0)