2010
Čas se stal vlastním pánem
a utekl mi jak rychle to jen šlo
měsíce v hodinách se utopily
a já se dívám do Tvých očí
tak bezstarostných a nevinných
spíš lásko
se mnou naposled
a zítra mi odcházíš.
V této štafetě světa
si předá kolík rok s rokem
jeden se na druhého usměje
a odejde rychlým krokem
Dvojka
my dva
jež k sobě patříme
jsme společně šťastní a milujem se
bohužel v nás nevěříme
a tak opouštíme tento sen.
Nula
prázdno
které ve mně zbyde
bez Tebe
snad se budeš držet
a budeš šťastná
a já zatím budu vzhlížet
do nebe.
Deset
dlouhých a krásných měsíců
v nichž jsem Tě miloval
děkuji Ti za ně broučku
a odpusť mi
bude nás to bolet
ale..
čas to výlečí
a jednou to přebolí
tak si žij šťastně svou volbu
a sladcespi
poslední polibek na čelo
odcházím
prosím
v klidu si svůj život sni.
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)