Anotace: Tahle báseň vznikla nedávno pozdě k ránu pod peřinou.. zase se mi stýskalo...
Po dalším přečtení mě napadá, že je to myšlenka zralé a vyrovnané duše...
26.12.2009 09:59:00 | Lissa
Ani nevím co napsat.. Hodně povedená. Je v ní jistý druh energie, nebo čehosi, co mě nutí číst si ji znova a znova a vyvolává ve mě chtíč zažít taky takovou chvíli:) Moc krásná...
26.12.2009 09:57:00 | Lissa