Všechno kolem spánkem padlo
Všechno kolem spánkem padlo
je pět hodin po setmění
já se dívám za zrcadlo
lepší svět zda za ním není
Ve kterém bych lepší,jiný
byl,no prostě ideální
vyhnal z hlavy všechny stíny
snídal stravu cereální
Ve kterém jen s Tebou moh' být
nepsal více špatné básně
dal Ti vše,co chtěla bys mít
zesílil,zmoudřel a zkrásněl
Není tam však,moje štěstí
je tam jenom bílá zeď
snad však ale smíříš se s tím
...zkus to se mnou vydržet
Přečteno 472x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)