Špatný básník
Tvůj špatný básník bez citů
sběratel cizích pocitů
slova hladové pirani
srdce
trhají od hlavy
podivné rýmy
nebudou čteny
nechci Tě
zahrané steny
tvůj špatný básník
a nikdy nevydaná sbírka
hořím
když Tobě schází sirka
podivné rýmy
a nedostatek spánku
v tobě mám
svou nevyhranou válku
Přečteno 435x
Tipy 41
Poslední tipující: Quigleika, Jana M., strawbery, poustevník Jirka, Elisha, janewe, nejsembásník, Bíša, Le ver luisant, ziriant, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)