Anotace: Včera jsem náhodou zabloudila na Liter.cz.A určitě sem zavítám častěji. Některá vaše dílka jsou fakt úžasná. Já jsem jen začátečník.
To tys mi dala víc než jednu básenku, člověčinko milá... ráda jsem pro tebe pár slůvek k sobě přilepila... :o)))
06.12.2005 15:18:00 | Cecilka
Zhltla jsem tvé básenky jedním dechem... Že by to bylo proto, že mám doma velkou skalku? Kdo ví... ;o)
Každopádně tě se zpožděním, ale přece, vítám mezi námi na literu!!! :o)
05.12.2005 18:51:00 | Cecilka
JJ ja souhlasim..a taky tě vítám mezi námi a hezky piš a piš..tohle je povidlofka 8-)
29.11.2005 16:16:00 | Natalie Kolářová
Určitě zavítej častěji a pokud možno i s nějakou další básničkou pač tato je moc povedená..
29.11.2005 13:48:00 | Palička