Přijít na plech k ránu s čertem se mi často stává, bohužel pak těžko vstává.
09.01.2010 17:53:00 | umělec2
čerti odpovědi znaj
převlečený za ženský
ráj i peklo pozemský***
výborně****st***
vždycky říkám "starce":
"Hele, zase už Jsi to popletla.
Pán Bůh dal chlapovi ženskou,
aby ho potěšila a ne nasrala..."
04.12.2009 22:47:00 | rybí prdy