Kapky rosy...
Anotace: .... co víc dodat?
Tančí lesem, loukou,
tančí Tvým srdcem,
je to ona...
...Tvá láska!
Slyším kapky rosy,
dopadat z květin na zem
a tak podobně dopadají
mé slzy na polštář...
...jsem smutná...
a zároven štastná...
List papíru z mého sešitu...
...dopadá na Tvůj psací stůl...
Já řekla zmiz...
...zmiz mi z očí...
a přitom jsem chtěla říct
...zůstan, prosím neodcházej!
Planá růže bodá do mého srdce.
Srdce krvácí...
...a pláče pro marnou lásku...
...Miluj mě...Prosím...
Přečteno 411x
Tipy 11
Poslední tipující: Denael, carodejka, Mbonita, Bíša, Matty09, WAYWARD, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)