pěkně pocitová ST.
05.12.2009 17:57:00 | Acham
Tak to jsme dva ... jen s tím rozdílem že já a myslím že já i moje generace (ale spíš člověk od člověka) ji má dosti a dosti ... možná někdy až příliš v tomto světě... zlato pojd na to...nikdy nezapomenu na svou velkou první lásku se kterou jsme se vodily 3 měsíce den co den za ruce a až po 3 měsících jsme se osmělili na pusu...a u té zůstalo celý rok a půl...no jo pravda pak mi ho odlákala jedna ... zlato pojd na to...:o(((A ted jsme bába s dědou a vzpomínáme v pohodě a v přátelství... Krásné verše s obsahem na celu knihu.........prostě šikulka...
Hele nejsi reinkarnovanej? mě třeba moje děti říkají že jsem recyklovanej puberták... tak proč ty bys nemohl být reinkarnovanej... někde z té doby která tě hladí po duši...
05.12.2009 13:44:00 | Nút