Konec?
Anotace: ...jak se ukázalo už po několikáté - slova nejsou všechno...
jak lehké je věřit tomu,
když někdo říká miluji tě,
pak však přijde bod zlomu,
a ty slova zabíjí tě...
jednou tohle přijít muselo
jen jsem si to nepřipouštěl snad
u mě smutno, u něj veselo
teď potřebuju zas hromadu rad
nikdo mi však neporadí
na všechno jsem zase sám
jsem jak nástroj co nikdo nenaladí
jsem nic - jako je bez obrazu rám
už na to fakt nemám síly
tohle je furt dokola
jako běžec co nikdy nedoběhne k cíly
jako hipík co stříhají ho dohola...
dostalas mě do svých spárů
a pak vyrvala mi srdce z těla
tohle je hodno zlých pánů
jenž berou si z žen jen těla
chápu...
...chceš se také státi realistkou
žít tak že tě nic nětíží
vydat se svou vlastní stezkou
co tu mojí NIKDY nezkříží...
Komentáře (0)