Ať sen se ve skutečnost změní
Hvězdičky Ti jistě vzkáží,
že Tvůj spánek někdo stráží.
Kdosi,kdo Tě má moc rád,
jenž chce s Tebou prožít ráj.
Někdo, kdo přeje si s Tebou prožít všechny chvíle,
žít s Tebou napořád.
Přeji Ti krásné snění,
ať sen se ve skutečnost změní.
Miluji Tě z celého srdce
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)