Ráno
RÁNO
Duní varhany kořenů
tráva se probouzí a zívá
ptačí symfonie mrká očima
den za dnem tisíckrát začíná
Nejvšednější zázraky
na orosených dálnicích paměti
smutek stmívá se v kytarových strunách
Rozhlížím se tajícím nebem
hledám v něm Tebe
horskými potoky žití
ledově průzračné naděje
Komentáře (2)
Komentujících (2)