Ovčí mlha

Ovčí mlha

Anotace: Ať žijou svině,co jen kolem sebe líně, kopou, lžou a ničí, poslala bych je do p***!!

Stav, kdy v těle nezbyl ani poslední nádech múzy.
Jen hromada suti, bolu, omylů a hrůzy.
Padla na nás „ovčí“ mlha.
Mate, děsí, po duši nám šplhá.
Na lustru se kýve lež s dlouhýma nohama.
Vysmívá se, ohání se vlohama.

Leč díky mlze, co je pravda, co je klam?
Však kdo chce kam, pomozme mu tam.
Já díky vrypům, vzpomínám na paměťovou stopu.
Ty do hlavy mi nevidíš, a tak radši…hrob si kopu.
Vlčí smečku na pomoc si volám,
s ní snad tu mlhu zdolám.

A Ty zas prozřeš, moje milá,
kéž bys potom pochopila,
že jsi moje malá víla,
co mě šťastnou učinila.
A já Tvá můra odedávna,
co na Tebe pozor dává.
Co ti pravdu k nohám vzdala,
celou duši odevzdala.

A tak za mlhou hustou, že by se dala krájet,
je pořád totéž, náš soukromý kousek ráje…
Dívej se mi do hlavy…
….potom ztratíš obavy.
Autor Gamiani, 06.12.2009
Přečteno 424x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Nergal, Giginka, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, ma kouzlo ale i cit .. libi se mi

13.12.2009 00:38:00 | Nergal

Pěkná, zvláštní, má své osobní kouzlo

09.12.2009 22:43:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí