Ke hvězdě..
Ke hvězdě Proximě
chci, je mi zima
když u Slunce si mě
nikdo nevšímá
Země se vzdaluje
je pouhá tečka
tmy mě zahaluje
bezedná léčka
k nejbližší hvězdě chci
je mi líp u ní
vždyť odtud ke Slunci
dovidím, trůní
ze všech hvězd nejblíže
ač zřím jen třpytku
snad řas mých vějíře
nestrhaj nitku
lásky mé, slz páry
stoupaj nad koulí
Proxima Centauri
slane mou solí
Přečteno 428x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Markéta Hl., enigman, Simísek, Psavec, Sýkorka07, floreciente, hašlerka, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)