Zavislost
Anotace: (a omlouvam se, za pripadne chyby v diakritice, ale nenachazim se v Cechach :)
Je to tak dávno co pršelo
Opilí láskou, křídla jsme měli
šeptals mi do ucha básně a příběhy
Svět byl jen náš, všechno jsme směli
Basně vzdy končí a příběhy blednou
Jak moje vzpomínky ztrácí své barvy
Předat žezlo jiným, co lásce kralují
Můj čas je pryč, teď Vy buďte zdrávi
Vyblednout nelze, či vyhořet, vyhasnout..
Tvůj stín je navždy mou součástí
Píši Tve jméno do prachu a dodávám
Oba jsme na lásce závislí
Budíš se v půlnoci a šeptáš do ticha
Jak ja čtu potají jméno Tvé
Svázáni nocí a strašeni úsvitem
Na lásce zavislí, byli a stále jsme
Přečteno 446x
Tipy 9
Poslední tipující: Pauli, susana načeva, Uhel pohledu, Cassandra, Giginka, Zuz
Komentáře (3)
Komentujících (3)