Dá se žít, ale velice těžko, aspoň zezačátku. Musíš to protrpět, vylít city (jak jinak lépe než básní, jdeš na to dobře :), vzpřímit se a hrdě jít dál, do dalšího boje. Štěstí přeje odvážným a silným ;-)
08.05.2010 13:05:00 | Chancer
Tak tahle básnička mě opravdu dostala..škoda,že těch tipů nejde dát víc ...
09.12.2009 22:17:00 | Giginka