Lásko
Lásko moje nestálá,
krutá, zlá i něžná,
svůdná, hříšná, milostná
a určitě ne běžná.
Lásko moje sváteční,
dnes ne a zítra ano,
sladká, hořká, dychtivá,
jako nedělní ráno.
Lásko moje bezedná,
a plná po okraje,
horká, vlažná, ledová,
zavřená bráno ráje.
Bráno ráje zamčená,
na věky na řetězy,
ten kdo se nikdy nevloupal,
nad tebou nezvítězil.
Přečteno 707x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
Komentáře (0)