Zůstávám
Anotace: o tom jak lidi pro strach stojí na místě
Jsem jako truhlička na dně řeky
ohraná písnička co zpívá se věky
Bolesti plná, zakletá, zamčená
Pro všechny známá a přitom bez jména
Až jednou proud odnese mě ke břehu
Klíč budu hledati, tak jako úlevu
Co když však časem a vodou odrané hrany
neukotví truhlu jak konvence jsou dány
A já spadnu tam kde jsem teď
Bolest má stejná po letech.....
Přečteno 399x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Giginka, Zefi, hašlerka, Psavec, Maura, labuť, danav, zelená víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)