Vo sne..
Z Aphrodite Terra schádzam
do roklín Venuše blúdiť
najzáhadnejšia ma zvádza
(teraz spím, prosím, nebudiť!)
Artemis Coronae Chasma
hlboká, dovnútra vábi
nie dosť na povrchu krás má?
tak skoč! - ži, abo sa zabi!
chcem, strmhlav do nej sa vrútim
vzpriamený, dolu hlavou
tajomným priestorom dutým
priepasťou do snov, tmavou
kým narazím vo tme na dno
nerátam v ošiali saltá
predo mnou červené plátno
má iniciály zo zlata
spáli ma horúca vyhňa
niet úniku, ako fakľa
horím, čas nazmar nemíňa
stíha piť, celá nasiakla
láskou, popálený zotliem
tam v nemom úžase.. zo sna
zobudím sa, slzu zotriem
z rias (moc rán je neúprosná)
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kars, hašlerka, Květka Š., Psavec, mademoiselle secret, labuť, Agniezka, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)