Je to tak.....
Anotace: Nikdy nevím,co na takovou to báseň reagovat.
Je to tak krásné jednoduché, prosté a čisté a zároveň zázračné, nabíjející i vyčerpávající, ostré, romantické, úžasné, nedočkavé, chtivé, roztomilé a nečekané - MILOVAT TĚ!!Chtěl bych ležet po Tvém boku, hladit Tě a líbat, na Tvých prsou si nechat hlavu hrát - jako loď, co čeká v suchém doku na opravu,čerstvý vítr a čas, kdy se má na novou plavbu dát!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)