Okamžik
Anotace: Nastav dlaně a déšť lásky je bude skrápět.
Přišla jsi na stanici tramvaje,
a večer ladí kavárničky.
Vidíš, jedna je před námi,
vstupujeme, a ústa klavíru zpívají song.
Dobrý večer, nálado, jme tu.
Svíce hoří, hoří svým vesmírem,
a tvá dlaň hledá mou,
prsty se proplétají jako kořeny stromů,
pohledy upíjejí z poháru času.
Zvony hvězd odbíjejí půlnoc,
ticho hraje nokturno,
jdeme ulicí, kde swe potkává hodina mezi nocí a ránem
a my dva jsme sousoší života.
Přečteno 598x
Tipy 4
Poslední tipující: Antonín Sander, Agniezka, jarmil, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)