City
Anotace: umíme mít ještě rádi???
já netuším zda umím ještě citem pohladit
někdy mám pocit, že už nemám žádný cit
mé srdce je jako kámen
s láskou je už dlouho ámen
kéž probudil by někdo ten krásný cit
a já mohla zase ráda mít
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Giginka, come-past
Komentáře (3)
Komentujících (3)