pořád nad tím přemýšlím
a nechci aby se mi do toho odrážel osobní pocit
i když by vlastně měl :D (melu sračky)
podlě mě to zní ironicky
ta jednoduchost až debilita tomu dává sílu
ale jistá si nejsem sebou
v tomto případě
10.12.2009 17:29:00 | DIDADA
Slunce svítí ptáci zpívají jediný co k tomu můžu říct je hovno HOVNO HOVNO
aneb nejde to cucku příliš to bolí...
09.12.2009 14:30:00 | DIDADA
ok.
07.12.2009 22:14:00 | rybí prdy