bombón a komboj
Rovníky,pustiny,mé rty a kouzlení
Úkryty vyhřáté myšími mazlení
Vloupám se po dešti
do temných osidel
z uzlíku červánků a vůní travidel
Spleti a zámotky,myšlenek v šedosti
lákají na banket
chtíče a radostí
Dej mi tři hodiny
bez bot a bez lodi
usnu v Tvé zátoce,rozsekán o břehy
Komentáře (1)
Komentujících (1)