lll
tak mi dej ten úsměv
co mě tak tenkrát dusil,
mí já bylo náhle před soudem
a já měla krev až po uši.
dej mi ten dotek
co někdy pálí jak led-já už mám teď protijed.
mám na rukou pouta
v srdci kůl.
někdo mě volá na okraji mých snů.
mám ruce prázdný,
v srdci stín,sama na to nestačim.
co se vlastně stalo?...........
moje starý sny tvoje nové probouzí!
Komentáře (0)