nashle Johne
Anotace: ... a dícky za Imagine...
.
ve skalním masívu
a dávné kráse
v kamení zakleté
v hodině večerní
a v zimním čase
rozdáváš se mi
lehounkou představou
dojemným příběhem
o jednom zrození
osude
radíváš si tak rád
z jadřince
jablíčka
Evina
máš
křížek
na bedra
do roka
otčenáš
anebo
amébou
hvězdičkou
rozdáváš se
přitom všem
tož ámen
a nashle v ro(c)ku zase
.
Přečteno 325x
Tipy 16
Poslední tipující: Lota, Zefi, Sunny, harmony, zelená víla, labuť, WhiteSkull, Psavec, hašlerka, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)