Děvče ..
Anotace: Barvy jas a přitom stín ..
I
Od úst se kouřilo
od mého děvčátka ,
tak pojďte květinky
hrát si na koťátka ,
děti jsou dospělé
ač zkušenosti chybí ,
láska je nade vše
snad se i libí .
II
Plavou si lístky ve větru ,
lidičky neplačte pro mrtvou baletku .
Město je na nebi lesklé ,
jak flaška na zemi střepi rozprsklé .
Ve svitu hladina , nehýbe se
mě hlava roztekla se .
III
Láska končí v srdcích co láme ,
či písek ho roztrhne co mu tam dáme .
Kapá či sype to nerozděluj ,
ani se z toho tak nerozčiluj .
Když nesyta pořád si hraje ,
ty taktéž jak Romeo lásku netaješ .
IV
A tak přichází stíno-plocha ,
bez doteku či kouska slova .
Obklopila mého srdce tíž a tíž ,
až děvčete lásku skončilas již .
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)