Co je to láska?
Láska nás nutí smát se věcem všedním,
láska je smutek a žal co v nocích opuštěných nás ze spánku budí,
láska je slovo které nás nutí o ní snít,
láska je dar pro který lidé umírají,
láska v nás probouzí emoce,které bez ní zanikají.
Láska je to kvuli čemu ted prostě básním a to co ve svém srdci už navždy vlastním.
Přečteno 586x
Tipy 15
Poslední tipující: Maryje..., Megalo'R, ilona, carodejka, susana načeva, lexus, Labanda, J's .., JR, Agniezka
Komentáře (5)
Komentujících (5)