Romantické snění
Anotace: ...tak to pro mě prostě není ......spíš ironické probuzení ... ...
Stále jen tajně sním.
O Rytíři v lesklé zbroji.
O lásce, na bílém koni.
Jsem zasněná a stojím o ni.
Já tedy navštívila
rytířský bál.
Rytíře vybrala,
v koutě stál...
Vyleštila jeho zbroj.
Vyčesala vlásky.
Z jeho srdce udělala ohňostroj.
Rozcupovala ho na malé pásky.
Stal se z něho zdroj.
Zakázané lásky ........
Přečteno 409x
Tipy 17
Poslední tipující: susana načeva, Zefi, nejsembásník, enigman, UCET KE ZRUSENI, Psavec, Agniezka, Bíša, Květka Š., Pevya, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)