Stýská se mi
Bez barvy a chuti
je tadyta doba
proč musím být tady
když chci býti doma
doma s mojí láskou
která čeká na mě
líbat její rtíky
a objímat ji jemně
její krásné tělo
strašně mi tu chybí
proč nemohu dělat
to co se mi líbí
moje srdce stůně
nemocné je touhou
chtěl bych být s tebou
a ne na chvíli pouhou
chci být s tebou stále
vidět tvé krásné oči
cítit tvoji vůni
která se kolem tebe točí
jednou to přijde..
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: lonelymaiden, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)