"Autoatlas"
Anotace: Poněkud pozměněné přísloví
Ten teplý dotek
uprostřed deštivého dne
V panice´s utek´
ode mne
Však slova vřelá
hřála
a čerstvě narozená láska
plakala jak pozůstalá
než došla do souznění
než jsi se vrátil
a došlo na objetí
bez pocitu provinění
Tak místo "žáhy" pálilo mi jícen
tvé vyznání:
Láska prochází srdcem
(podepsáni známí i neznámí)
Přečteno 458x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kulishak, Juraj Hrom, Efiee, danielsoft, Zpátky, Bíša, Sleepwalker, drsnosrstej kokršpaněl, Kapka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)