Naděje
Anotace: snad láska přijde
já lásku jsem už pohřbila
dnešní doba ji zabila
líbá mně pod rozkvetlou třešní
jen syn v době dnešní
já neumím se milovat bez citu
tak sama žiji si tu
někdy dobře jindy hůře
snad dostanu někdy z lásky růže
růže co jsou bez trní
možná někdy zavoní
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)