Anotace: je vynikající, rodina ho po mně chce i mimo vánoce, ale já jsem neoblomná, je totiž vánoční
Myslím, že do vánoc nevydržím, přejmenuju ho na mamičin, snad to vadit nebude :)
26.03.2010 18:01:00 | BARBYE
krájí se to na malé kousky (tak 3x3 cm), je to fakt chuťovka. Zkus to a uvidíš. Nejen, že je to rychlé, ale i pěkně to vypadá na talíři.
09.12.2009 18:10:00 | mamina
Třeba to bude jedna, navíc zamilovaná báseň... neb jak tvrdí klasik "Láska prochází žaludkem"...
09.12.2009 16:59:00 | zzlatý
Možná dobrý recept, jen jsem nepochopila, proč je mezi básněmi, že by to byl koláč jedna báseň???
09.12.2009 14:01:00 | hypertenze